Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO
DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
Ati jucat vreo'data cu coduri?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO -> Discutii !!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Ati folosit vreo'data coduri?
DA
50%
 50%  [ 2 ]
NU
50%
 50%  [ 2 ]
Voturi totale : 4

Autor Mesaj
[BoT]fl0o
Forum Administrator
Forum Administrator
[BoT]fl0o

Data inscrierii: 26/Noi/2007

MesajTrimis: 30/11/2007 12:14    Titlul subiectului: Ati jucat vreo'data cu coduri? Raspunde cu citat (quote)

acuma sa fim sinceri...

eu unul am jucat... motive? pentru ca eram prea varza si curiozitate, dar mi'am dat seama ca ori codat ori necodata tot varza sunt si am renuntat la ele.

Voi ati jucat vreo'data folosind coduri? De ce?
Ombladon
Owner
Owner
Ombladon

Data inscrierii: 24/Noi/2007

MesajTrimis: 30/11/2007 12:41    Titlul subiectului: bulake Raspunde cu citat (quote)

recunosc am jukt codat tot din cauza k eram varza dar mi am dat seama k dak joc codat cand osa mai invat sa joc si necodat bn:-?? si mi am bagat putza in ele de coduri eu vas ruga sa nu jukti pe sv meu cu coduri dak nu vreti sa luati ban!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Conami
Forum Administrator
Forum Administrator
Conami

Data inscrierii: 24/Noi/2007

MesajTrimis: 30/11/2007 15:56    Titlul subiectului: COD Raspunde cu citat (quote)

Eu cand jucam cu coduri, probabil voi stingeatzi PCul din priza ca racitoru de ciorbe. Faza este ca prin 2003 nici nu mai tzin minte, cand aparasusera OGCul in prostie, se juca la greu, eu printre primii romani sa zicem asa, mam adaptat repede, deja puteam spune ca incepusem sa ajut la designul OGCului la meniu. Eram tatic, printre codatzi, era o arta sal setezi in asa fel incat sa rupui serverul in 2 cu tot cu codari, care sa zicem din 20 de playeri 1 era fara coduri, si ala dabea intrase, lol.
Pana a aparut Cheating Death-ul, dabea la versiunea 4.30 si ceva, care era prin 2004-2005 nici nu mai stiu, sa tot jucat cu coduri! prin 2003 mai era o duma, placile video GF2 ca erau MX sau PRO / Ti, nu conteaza nu mai tizn minte, puteai sa setezi CSul 1.4 / 1.5 care era la Video pe 3D, in ziua de azi nutzi iese, infine, le setai asa s vedeai prin cei mai suptziri peretzi, întocmai ca un wall cu peretzii transparentzi. Asta obs la o sala, pana lea schimbat placile.
Sus
Kenvelo
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 27/Dec/2007

MesajTrimis: 28/12/2007 00:55    Titlul subiectului: Kenvelo Raspunde cu citat (quote)

serios :-| am jukat ca toti ma faceau codat imi ziceau ca am aim ori wall si mam saturat si am inceput sa jok cu coduri acum mi le-am sters si is varza!!!!! :-(
Sus
skin
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 25/Noi/2007

MesajTrimis: 28/01/2008 23:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

amjucat si eu cu coduri dar aveam motive mari sa ma pun si eu in rind cu astia profii de cs,erma varza si vroiam sa ma arat ca ceva stiu,dar nu am mai jucat de 1 jumate cu coduri,chiar daca vreau sa joc nu pot namm placa open GL :((
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO -> Discutii !! Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum