Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO
DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
da

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO -> Cereri Admin/Slot
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Salas
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 03/Dec/2007

MesajTrimis: 04/12/2007 10:56    Titlul subiectului: da Raspunde cu citat (quote)

nu fac niciun printscreen la steam ca am mai facut pe alt sv si am ramas fara steam din ce motive nu stiu dar ma-am trezit ca imi foloseste alt user steamu meu si daca nu mai vazut tu e treba ta dar ceilalti admini ma cunosc suficient de bine ...poate ne intalnim pe sv si iti demostrez ca joc bine ...mai vedem si daca vrei sa vezii ca chiar am seam original da add la id de steam al meu : stevens00740 si o sa vezii ca am steam original :P si nu mai dati date eronate ca daca ai vechime 2 luni primesti admin si steam original ...haha eu am si ......stau cate 30 min sa ma loghez la sv ...no coment
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
dragos
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: 09/01/2008 19:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce stil ai de a prosti societatea crezi ca am venit acuma pe lume cum naibi sati afle ala Nik`u si pass`u ma faci chiar sa rad :lol:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lord_Roxton
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 10/Ian/2008

MesajTrimis: 10/01/2008 23:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mane no comment dar ai grija sa respecti regulamentul daca devi admin atat am avut de spus. 8-)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO -> Cereri Admin/Slot Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum