Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO
DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
doresc si eu admin !!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO -> Cereri Admin/Slot
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Salas
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 03/Dec/2007

MesajTrimis: 03/12/2007 20:44    Titlul subiectului: doresc si eu admin !!! Raspunde cu citat (quote)

nickul meu este Salas joc pe sv de cand sa dat drumu ip meu este 77.81.179.158 ...am steam original ,experienta ca admin am de 2 ani pe vreo 5 sv de cs steam/no steam ,joc cam 4-5 ore sa 10 ore depinde cum am timp .....si cam atat astept confirmarea voatra ..multumesc anticipat...(majoritatea ma cunoasteti sau ati avut de a face cu mine )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Ombladon
Owner
Owner
Ombladon

Data inscrierii: 24/Noi/2007

MesajTrimis: 03/12/2007 20:56    Titlul subiectului: bulake Raspunde cu citat (quote)

deci eu sunt shefu eu dau admin cui vreau in întâiul rand eu nu prea te vad dess pe sv in al 2 rand sa ne faci un prt sc la steam sa vedem dak ai autentic si mai vb...Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragos
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: 09/01/2008 19:15    Titlul subiectului: dragos Raspunde cu citat (quote)

nici io nu prea te`am vazut pe servar team vazut decat 1 data sau 2 ori :o)
Sus
[bn5] | 5orInea7za
Forum User
Forum User

Data inscrierii: 10/Ian/2008

MesajTrimis: 18/01/2008 13:53    Titlul subiectului: - #bn5.Ro - 5orInea7za Raspunde cu citat (quote)

intai trb sa ai cel putiun 4 luni d knd joci pe server..sa t cunoasca cel putini 5 adminii...trb sa ai steam original....si sa joci bn..sa ii respctii p cei mai mari q tn si jucatorii.. :-/
Sus
Lord_Roxton
Forum User
Forum User

MesajTrimis: 18/01/2008 19:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mane eu te stiu ca joci des dar de asemenea trebuie sa ai si un limbaj corespunzator si sa respecti regulile. 8-)
Sus
Ombladon
Owner
Owner
Ombladon

Data inscrierii: 24/Noi/2007

MesajTrimis: 18/01/2008 23:28    Titlul subiectului: bulake Raspunde cu citat (quote)

EL ESTE DEJA ADMIN DE 1 LUNA SI CN A SCOSO PE ASTA CU 4 LUNI :-?? PT K SA PRIMESTI ADMIN CITESTE REGULAMENTU DE MAI SUS PUS DE MINE:)
Sus
[bn5] | 5orInea7za
Forum User
Forum User

MesajTrimis: 19/01/2008 21:03    Titlul subiectului: - #bn5.Ro - 5orInea7za Raspunde cu citat (quote)

1.Trb sa joci p server cel putin 2 luni
2.steam autentic
3.akordarea la 5 admini..
4.acordarea mea..o sa o ai dpa c mai joci mai mult p servar..team vazut pe sevar..joci binisor
5.intrun final o sa ai..c iti dorestii :smile:
6.intotdeauna sa ii RESPECTI PE CEI MAI MARI ca TINE
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DE AQM INCOLO NE GASITI PE HTTP://OLDSCHOOL.FORUMZ.RO -> Cereri Admin/Slot Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum